Skip to main content

 

logo

 

logo

Contact

logo Δημιουργήστε μια δημοσίευση

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Λυπημένος

Λυπημένος

07/09/2023
Λέσβος

Aπό 1979 ασχολούμαι με την μελέτη των σπηλαίων της Λέσβου (υπάρχει βιβλίο μου).Προτείνω ο Δήμος Μυτιλήνης να ασχοληθεί και με τον Σπηλαιολογικό Τουρισμό,θα έλθουν και όλα τα άλλα συνακόλουθα είδη Τουρισμού.Έστειλα στις 2/7/2023 σχετική πρότασή μου (κοινοπ: Κ.Αθανασίου και κ.Περιφερειάρχη) αλλά "στο κενό".Θα ήθελα να συμπληρώσω,όμως ο χώρος;Προσφέρω βοήθεια

30/09/2022

Διαμόρφωση τεχνητών παραλιών χάραξη ποδηλατοδρόμων ασφαλτόστρωση όλων των στενών σοκακιων της πόλης ελεύθερο WiFi σ όλη την πόλη συστηματική καθαριότητα πεζοδρομίων και κάδων απορριμμάτων ψεκασμοί στα φρεάτια για ποντίκια και κατσαρίδες δημιουργία χώρων νέων στάθμευσης σχολικοί φύλακες στα σχολεία και επαναφορά του θεσμού δημοτικής αστυνομίας .

Λυπημένος

Λυπημένος

17/06/2022

Π Ε. ΙΚΑΡΊΑ. ΤΡΑΓΙΚΌ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΎΒΕΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΌ ΔΊΚΤΥΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΊ ΚΆΝΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ....

Λυπημένος

Λυπημένος

15/04/2022

Σχεδόν σ όλη την πόλη της Μυτιλήνης η μυρωδιά των λυμάτων που αναδιεται από τα φρεάτια των ομβρίων είναι αφόρητη. Η ποιότητα ζωής σ αυτό το νησί γενικότερα είναι πολύ υποβαθμισμενη σχεδόν σε όλους τους τομείς. Κάντε κάτι λοιπόν να μπορούμε ν αναπνέουμε τουλαχιστον.

Σκεπτικός

Σκεπτικός

25/01/2022

Καλό είναι να ξεκινήσουν οι μελέτες για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα δημοτικά parking της πόλης.

Θυμωμένος

Θυμωμένος

12/11/2021

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Μυτιλήνης και τους λοιπούς παρατρεχάμενούς του για τις άμεσες, στοχευμένες και διαφανείς ενέργειές τους για το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης και το Ειδικό Σχολείο. Μπράβο. Συγχαρητήρια. Εύγε. Συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια για τα άμεσα αντανακλαστικά της!!!

22/10/2021

Να χρηματοδοτήσετε την κατασκευή ολόκληρου του έργου της νότιας παράκαμψης. Οτιδήποτε άλλο είναι μη λειτουργικό

Σκεπτικός

Σκεπτικός

22/10/2021

Είναι απίστευτο που δεν υπάρχει μια εταιρία που να παράγει καινοτόμο λογισμικό υψηλών προδιαγραφών για διάφορους τομείς στη Μυτιλήνη. Ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό.

Λυπημένος

Λυπημένος

02/10/2021

Το μουσικό σχολείο Μυτιλήνης μεταστεγαστικε " προσωρινά" στο μη κατάλληλο και καθόλου επαρκές κτίριο οικοτροφείου του ΟΑΕΔ. Υποσχέθηκε η πολιτεία την ανέγερση κτιρίου. Επιτέλους να το δούμε!

Σκεπτικός

Σκεπτικός

29/09/2021

Ιδέες για την Προκυμαία. Δενδροφύτεση, φωτισμός νέας γενιάς (τύπου Σουράδας), κάγκελα επί του θαλασσίου μετώπου, σκίαστρα, περισσότερα καθίσματα για το κοινό, προβλήτες ξύλινες ή χτιστές (όπως Μυτιλήνη παλαιότερων δεκαετιών).
ΜΥΤΙΛΗΝΗ λευκό logo επί της Προκυμαίας για φωτογράφιση, όπως της Χίου.

16/09/2021

Στη Λήμνο πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε μελέτες και έργα που αφορούν τους υδάτινους πόρους. Να ολοκληρωθεί ο χωροταξικός και πολεοδομικος σχεδιασμός και να ολοκληρωθούν έργα διαχείρισης υγρών αποβλήτων.

Λυπημένος

Λυπημένος

13/09/2021

Λεσβος: Κολυμβητηριο, πεζοδρομηση ολου του κεντρου και τουριστικου ενδιαφεροντος χωρων (δειτε το παραδειγμα της Λαρισας). Απαραδεκτη η εισοδος ΙΧ προς ΑΠΕΛΗ,διαμόρφωση λιμενα(εχουμε ενα απο τα μεγαλυτερα λιμανια σε μηκος και εκταση και ειναι ανεκμετάλλευτο, κατασκευη δικτυου αποχετ-λυματων νοτια της πολης, νοτια παρακαμψη, μετεγκτασταση των ΚΤΕΛ

Λυπημένος

Λυπημένος

16/08/2021

Απαράδεκτο να μην Υπάρχει ένα ΕΤΜ στο αεροδρόμιο Ικαρίας με τόσο κόσμο να ταλεποριται..

27/07/2021

ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΧΏΡΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΕΝΑ ΛΟΥΚΈΤΟ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ... ΝΤΡΟΠΉ...ΕΤΣΙ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ...

Χαρούμενος

Χαρούμενος

16/07/2021

Πολλά Συγχαρητήριά στην Περιφερειακή αρχή, ότι έχουμε ζητήσει για τα χωριά μας το υλοποιεί σε 5 μέρες !
Ευχαριστούμε Πολύ για όλα κύριε Κώστα!

Θυμωμένος

Θυμωμένος

08/07/2021

Μυτιλήνη: Είναι ντροπή η Δημοτική Αρχή να μην έχει ακόμη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανέγερση του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης στο Βαρειά Μυτιλήνης. Τι έχει να πει για αυτή την κατάντια το ΥΠΑΙΘ και οι αρμόδιες διευθύνσεις του; Αίσχος

07/07/2021

Κάθε χρόνο οι δημοι του νησιού ξοδευούν χρηματα και εργατοώρες για να βαψουν τις διαβάσεις του νησιού. Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν δικαιώνει την προσπάθεια καθώς μια δυο μέρες μετα απο τις εργασίες οι διαβάσεις μοιάζουν με μουτζούρες. Θα πρότεινα τη δημιουργία ενσωματωμένων διαβάσεων στο οδόστρωμα με τη χρήση παραδοσιακών πετρωμάτων.

Σκεπτικός

Σκεπτικός

30/05/2021

Πολυ ωραια η προταση : Δομή για startup. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άτομα που όντως να ενδιαφέρονται στη Μυτιλήνη.

Λυπημένος

Λυπημένος

04/05/2021

Χωρίς λιμανια και αεροδρόμια το Β.Αιγαίο δεν έχει κανένα μέλλον. Να επιδοτηθούν απ ευθειας δρομολόγια από Ραφήνα και Πειραιά και Θεσσαλονίκη με σύγχρονα γρήγορα πλοία. Χωρίς συγκοινωνίες τα νησιά θα καταλήξουν χωρίς νέους και χωρίς τουρισμό. Επιδοτήστε τα δρομολόγια άμεσα και όχι όλα τα δρομολόγια σε μια εταιρεία μονοπώλιο.

22/04/2021

Κανοτομία σημαίνει υλοποιήση εργων που δεν έχουν γίνει αλλού, ας μην κυνηγάμε τις εξελίξεις, θα δώσουν άλλη πνοη στον τόπο όπως διαχείριση σκουπιδίων και παραγωγή ενέργειας, παράγωγη biochar απο κλαδέματα που βελτιώνει τις καλλιέργειες γιατι συγκρατεί νερο και άλλα συστατικά, αν γίνουν με ΣΔΙΤ δίνουν θέσεις εργασίες και προσφερουν στην εξωστρέφια

21/04/2021

Ο Αχιλλέας... Μήπως είναι εκεί?

01/04/2021

Θα ήθελα να προτείνω να προστεθεί η μηχανική κατεύθυνση στο Ναυτικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) των Οινουσσών Χίου. Υπάρχει ο χώρος για την περαιτέρω διδασκαλική αίθουσα και την τοποθέτηση του εξοπλισμού. Αυτό θα δώσει λύση σε μαθητές που δεν θέλουν να γίνουν αξιωματικοί γέφυρας, παρά μηχανικοί και θα φέρει κι άλλους μαθητές στο νησί.
Καλλιόπη Μπαρμπαρή
Οινούσσες Χίου

Σκεπτικός

Σκεπτικός

31/03/2021

Κυκλοφορεί αυτή η πληροφορία. Γνωρίζεται τι γίνεται με το νέο ΚΥΤ;

Θυμωμένος

Θυμωμένος

31/03/2021

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης γνωρίζει κανείς που βρίσκεται; Είναι δυνατόν τέτοια άτομα να πάνε τον τόπο μπροστά; Σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση με την επίσκεψη της επιτρόπου εσωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν ο δήμαρχος Μυτιλήνης; Στις επόμενες δημοτικές εκλογές να πάνε εκεί που πρέπει αυτά τα άτομα.Θέλουμε τους νέους να αναλάβουν την Δημαρχία. Ντροπή